Rezultat întors după pauză, cu ajutorul arbitrilor!

1
0

  • Liga 1, Etapa 1, Play-out: Sepsi Sf Gheorghe – CS Mioveni 3-1 (0-1)



Pentru a treia oară consecutiv, CS Mioveni pierde un meci pe mâna arbitrilor, aceștia luând decizii greșite care au condus la victoria adversarului.


De data aceasta, în prima etapă a play-out-ului, galben-verzii au fost defavorizați la Sf Gheorghe, acolo unde Sepsi s-a impus cu 3-1, după ce la pauză argeșenii au condus cu 1-0. În prima repriză, echipa lui Pelici a jucat perfect pentru un meci în deplasare, iar după câteva minute de tatonare a gazdelor s-a jucat deschis, oaspeții contând și ei în atac foarte mult. Pe acest fond, CS Mioveni a și marcat, prin Balaur, după un corner, mingea centrată de pe dreapta fiind mai întâi deviată de Garutti, după care colegul su din apărare a reluat cu capul în plasă din careul mic. Peste câteva minute, în careul argeșean, la o acțiune de atac, adversarul este blocat bine de Garutti, dar Sanoh apare în fața lui Gonzalez și se ferește de impact punând mâinile în adversar și împingându-l. Centralul Mladenovici dă penalty, dar Popescu ghicește colțul și apără mingea șutată de Mitrea, de la punctul cu var, în dreapta sa. Toate păreau să fie de partea Mioveniului, cu golul marcat și cu penalty-ul ratat de gazde, iar repriza secundă începe cu două mari ocazii al argeșenilor, una ratată de Lixandru, după ce Buziuc a scăpat pe stânga și a pasat excelent în careul mic lui Lixandru, dar șutul a fost blocat în ultimul moment și alta ratată de Rusu care cu un șut de la 20 m. O altă mare ocazie a fost ratată de argeșeni după o incursiune a lui Raicea pe dreapta, care după o cursă de 45 m, a centrat lamentabil în centrul careului, prea în față pentru Blănaru care nu a ami ajuns la balon. În toată această repriză gazdele au forțat în ataac, punând presiune constant pe careul Mioveniului, iar centrările de pe benzi au fost foarte multe, la fel ca și cornerele.

Greaseală la corner și gol din off-side

Până la urmdă defensiva galben-verde a cedat în minutul 79, iar la un corner de pe dreapta, la care au venit doi jucători gazdă, omul din defensiva argeșeană care trebuia să împiedice o combinație acolo s-a retras inexplicabil în careu, gadele au bătut scurt, au centrat de la marginea careului, mingea a ajuns la Mitrea care a șutat dar Popescu a respins de pe linie, însă mingea a deviat în Garutti, care nu a mai apucat să o degajeze, iar Tudorie din fața sa, a împins-o în plasă. În minutul 86, Sepsi a marcat din nou, de data aceasta din off-side. Mitrea a centrat de pe stânga, iar Tudorie apărut în spatele lui Iacob și Scarlatache, dar fiind în off-side a înscris cu capul, portarul Popescu neavând ce să facă. În ultimul minut de prelungiri, defensiva Mioveniului a cedat din nou, iar Ștefănescu a apărut bine la marginea careului, de unde a șutat plasat și a stabilit scorul final, 3-1.
CS Mioveni a început așadar cu stângul play-out-ul, dar gazdele au marcat golul desprinderii, cel de 2-1, din off-side. Acesta este al treilea meci consecutiv în care arbitrii greșesc împotriva Mioveniului, decisiv. A fost mai întâi înfrîngerea de acasă, 0-3 cu U Craiova, în care la primul și ultimul gol a fost off-side, iar la golul doi un henț al adversarului nesemnalizat. Apoi a urmat meciul de la Arad, unde centralul Chivulete a dat penalty eronat pentru gazde, a validat golul victoriei din off-side și a trecut cu vederea un penalty al Mioveniului.

CS Mioveni: Popescu – Rădescu (80 Trif), Garutti, Balaur (80 Iacob), Scarlatache, Șerbănică (58 Burnea) – Dumitriu, Lixandru – Sanoh (66 Blănaru), Rusu, Buziuc (67 Raicea)

”Ne batem pentru locul 12!”

La finalul partidei, Pelici și-a felicitat elevii pentru jocul de până în minutul 80. Totodată, antrenorul argeșenilor a ținut să reclame o greșeală de arbitraj de la golul doi marcat de Sepsi, atunci când Tudorie a marcat dintr-o poziție suspectă de offsaid
„Am pierdut jocul. Am muncit foarte mult, dar, din păcate, plecăm cu mâna goală. Felicit băieții pentru atitudine și pentru jocul până în minutul 80. Mergem înainte, ne ducem lupta până la capăt. Încercăm să luptăm pentru a rămâne în Liga 1, acesta este obiectivul. Mie nu îmi place să acord alibiuri jucătorilor, dar nici să nu le iau apărarea atunci când merită. Nu au fost greșeli doar în meciul acesta. Și cu U Craiova a fost la fel, un penalty neacordat la Buziuc, la UTA am avut penalty și eliminare. Astăzi, din nou, golul doi a fost marcat din offsaid. Dacă totul e campionatul celor care strigă mai tare, atunci putem să spunem și noi anumite lucruri. Ne batem pentru locul 12 sau ne vom bate la baraj cu echipele din Liga a 2-a. Nu am ce să le reproșez băieților, muncesc din greu. Jocul ne dă speranțe că putem să ne atingem obiectivul. Cu siguranță, nu cedăm și vom pune probleme”, a spus Pelici.

”Nu se mai poate așa!”

Și jucătorii galben-verzi s-au revoltat la finalul partidei de la Sf Gheorghe.
”Am tăcut, dar nu se mai poate. Suntem o echipă muncitoare, nu vrem să ne mai ciupească! Suntem tratați ca o echipă mică, dar nu așa trebuie procedat. Pe merit am ajuns aici, pe merit am făcut 30 de puncte și vrem în continuare să fim în Liga 1. Frustrarea e mare”, a spus Ionuț Balaur, marcatorul golului Mioveniului. S.M.


1 COMENTARIU

  1. Totusi … ceva nu miroase a bine. La „staff” tre’sa se umble, mai domol „cu ajutorul arbitrilor” pen’ca mai mare-i „barna” decat „gunoaia” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.