Ameninţat cu cuţitul că refuzat bijuteriile!

0



Un bărbat, din judeţul Olt, a trăit clipe de spaimă la Piteşti, după ce a fost ameninţat pe stradă cu cuţitul, de un necunoscut. Omul a fost abordat de un individ care se oferea să-i vândă nişte bijuterii, A refuzat şi a vrut să plece dar atunci s-a trezit cum agresorul îndrepta arma albă spre el. 


Totul s-a petrecut în urmă cu un an, mai exact pe data de 22 aprilie 2021. Olteanul se afla pe strada Târgul din Vale, din Piteşti, cu maşina. Parcase şi când a coborât a fost abordat de un individ care îi arăta nişte inele încercând să-l convingă să cumpere. Având dubii cu privire la faptul că podoabele ar fi din aur, aşa cum pretindea vânzătorul, omul a refuzat şi a vrut să plece. Atunci a fost ameninţat cu cuţitul de necunoscut. Autorul a dispărut, iar olteanul a sunat la 112 şi a povestit ce a păţit. Bărbatul nu putea da multe indicii cu privire la autor şi ancheta a durat până când individul a fost identificat. Este vorba de Nicolae M., de 41 de ani din comuna Moşoaia, membru al unui cunoscut clan din Piteşti. Acesta a fost recunoscut de victimă atunci când a fost făcută confruntarea. Nicolae M. a fost reţinut de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. S-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.