A murit fotbalistul Ion Voicu

0



Clubul FC Argeș este în doliu. Fostul fundaș Ion Voicu a decedat marți seară la vârsta de 62 de ani. „Ață”, așa cum era cunoscut de prieteni, a făcut primii paşi în fotbal în 1974 sub îndrumarea antrenorului Mihai lanovschi. După un rodaj în Divizia C, la Muscelul Câmpulung, Voicu a ajuns la FC Argeş în 1983. Voicu a jucat pentru clubul din Trivale timp de opt ani, bifând 200 de meciuri în prima divizie și 4 goluri. Înmormântarea va avea loc astăzi, joi, 17 martie, la ora 11.00, la biserica de cimitirul Textila, din Găvana. Dumnezeu să-l odihnească în pace!.

Abonamentele rămân valabile și în play-off
Cei mai fideli suporteri ai echipei FC Argeș vor putea urmări jocurile echipei din play-off-ul Casa Liga 1 fără nici un cost suplimentar. Conducerea clubului FC Argeș a decis că abonamentele cumpărate pentru prima parte a acestei ediţii de campionat să fie valabile și pentru meciurile din partea secundă a sezonului. Oficialii grupării din Trivale au ținut să mulțumească spectatorilor prezenți la cele 15 dispute din sezonul regular, dar au precizat că îi așteptă pe stadionul Nicolae Dobrin și la cele 5 confruntări din play-off.

Aeromodele
Bronz la Campionatul Național
Week-end-ul trecut a debutat sezonul competițional 2022 la aeromodele. Primul campionat a avut loc în salina Slănic Prahova, la clasa F1D. În cadrul acestui eveniment, FC Argeș a obținut medalia de bronz pe echipe. Următoarea competiție la care sportivii argeșeni vor participa va avea loc în perioada 8-10 aprilie, la Cupa Mondială F1A și F1B, în Salonta.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.