Ştiri de la IJP

0



3 luni pieton, din cauza vitezei!
Marţi, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung l-au depistat pe Nicolae S. de 29 de ani, din Ștefănești, care conducea un BMW X6, pe DN 73, pe raza localității Schitu-Golești, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 118 km/h. Tânărul a fost sancționat cu 1.305 lei, conform OUG 195/2002, totodată fiindu-i reținut permisul de conducere, perioada de suspendare a dreptului de a conduce fiind de 90 de zile.
Pensionar prins fără permis la volan
Tot marţi, în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 1Poliție Pitești au depistat un bărbat de 65 de ani, din București, care conducea un autoturism pe strada Depozitelor, fără a poseda permis de conducere. Pe numele lui Adrian B. a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul avea valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată, motiv pentru oamenii legii i-au dat şi o amendă în valoare de 1.305 lei, complementară şi au reţinut certificatul de înmatriculare.
Conducea o maşină radiată
Ilie D., de 32 de ani, din Găești, județul Dâmbovița, a fost prins de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat sau neînregistrat, pe raza localității Albota. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că autoturismul era radiat din circulație din luna mai 2021, plăcuţel de înmatriculare pe care le avea maşina nefiind valabile. Pe numle spu a fost înzocmit dosar penal pentru punerea în ciruculaţie pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriuclat în circulaţie.
Bonă trimisă în judecată pentru furt!
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de. Din verificările efectuate, s-a stabilit că Anca I. de 36 de ani, din Ștefănești, a sustras, în perioada decembrie 2021- februarie 2022, mai multe bijuterii și bani, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, dintr-o locuință, din municipiul Pitești, unde era angajată ca îngrijitoare şi bonă.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.