Primăriile por depune cereri de finanţare pentru reţelele de gaze

3



Veste bună pentru autzorităţile locale! Deputatul PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu anunţă că pot fi depuse cereri de finanțare pentru înființarea, extinderea și modernizarea de rețele de gaze prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.


Potrivit anunţului făcut de deputatul Simona Bucura Oprescu, cererile pot fi depuse la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației până la data de 26 aprilie. Prin acest program național se pot finanța investiţii precum: înființarea de noi sisteme de distribuție a gazelor naturale; extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale în localitățile din cadrul unei unități administrativ – teritoriale; modernizarea sistemelor de distribuție a gazelor naturale prin transformarea în sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale. Prin Programul ”Anghel Saligny” sunt alocate 50 de miliarde de lei pentru extinderea și modernizarea rețelelor de drumuri, poduri, apă, canalizare și gaz. Cererile de finanţare se pot depune la adresa https://investitii.mdlpa.ro/.  M.S.


3 COMENTARII

  1. Da timbru tre’ sa aibă cererea aia?! Vin banii așa , tre’ sa legi țeava la ei doar ,și gata sufla pe țeava duoamna derutata!?
    E DEZASTRU TOTAL IN DOMENIUL ENERGIEI ! Și ăștia/astea fac pe prostii ( de fapt ne iau de prosti) și ne povestesc cum ar fi frumos și ce ar fi de făcut ! De 2-3 ani de zile e gratis racordarea la rețeaua de gaze și nu s-a racordat nimeni gratis!
    ANRE-ul ăla ( unde un coleg de-al duoamnei e boss de mult timp) are microbi și șpăgi pana și in molozul și tencuiala clădirii , ar fi trebuit desființat demult și oamenii aia sa-și caute servicii cinstite,oneste, alături de alții din așa zise instituții,comitii și comitete, agenții de frecat menta și serviicii ale autorităților locale!Ar merita niște cocteiluri Molotov așa zisele instituții ,dacă vine războiul peste noi, ar fi păcat sa ne supraviețuiască !
    Huooo!

  2. Unii, pe la sate, au si platit pentru „retelele de gaze” inca de e vremea lui Ciumara.
    In capania electorala, Ciumara i-a intrebat pe oameni : ” – Vreti gaze ?” ; „- Da ! ” au raspuns oamenii si degraba au platit.
    Peste ceva timp, oamenii l-au intrebat pe Ciumara : ” – Dara … cu gazele cum mai este, ca desi am platit … gaze nu avem ?”.
    Ciumara le-a raspuns : ” Auzi la ei, cade padurea pe ei si mai vor gaze ! „

  3. Da ce treaba mai are Ciumara cu subiectu,e oale și ulcele.Respectiva derutata era la lumea copiilor pe atunci,bine și acuma e!
    Aaa e vorba de partid,era de la un partid care ăla trebui mușcat de undeva! Și care pădure,ca noi vorbim de toți cetățenii nu de păduri cutreierate ,de șpăgi , indolenta , slugarnicii,ipocrizii, imagine fabricata in ciuda realității,lașitate,nesimțire la adresa cetatenilor ,lipsa de profesionalism si patriotism. Astea au legătura cu subiectul articolului,părerea mea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.