Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 21 martie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8470-Marţi, 21 martie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Radu2

  Și care e problema, poate sa manelizeze și din pușcărie,dacă acolo e locul lui ! E spațiu de creație și acolo,sunt destui artiști cu destul de multe opere emanate de acolo,de exemplu romancieri cu cărți :Dostoievski,Becali,Copos,Soljenitan etc.
  Va dați seama ce distracție/cântări o sa fie acolo?! O sa plătească unii bilete ca sa intre! O sa se calce in picioare/la propriu/ pe spectacole…Ar trebui sa rămână acolo pe termen nedefinit , sa-și facă canal tv și sa-l urmărim de la distanță . Sa fie influencer , sa -l viziteze Ziariștii la vorbitor!

  Reply
 2. 2

  GenEu

  Mă scârbesc genul ăsta de „artriști”, precum și cei care-l promovează și-l ascultă. Pe stradă însă îmi sunt tare simpatici, mai ales când suntem 1v1 (nu că s-ar risca la chestii din ăstea onorabile, nu cunosc ei cuvântul sau sentimentul măcar).

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .