”Trebuie să facem puncte”

0



Antrenorul Miovenului, Alexandru Pelici a explicat la finalul meciului de la Craiova unde au greșit jucătorii săi și au fost egalați pe final.


„La final plecăm cu un punct într-un meci în care la început, dacă ne gândeam că luăm punct sau puncte, acceptam. La pauză am discutat cu băieții, eram pregătiți să schimbăm sistemul dacă nu am fi marcat. Am reușit să înscriem, nu mai avea rost să riscăm și să jucăm în alt sistem. Eram sigur că dacă va fi să ne poată surprinde, va fi doar pe o asemenea fază, așa cum s-a și întâmplat. Ne-am apărat jos când am primit gol, trebuia să ţinem mai mult de minge când am avut posesie. Trebuia să pasăm mai mult, să avem mai mult curaj, să avem contrapresing. Trebuia să avem curaj, să fim mai siguri în posesie. Nu trebuia să facem faultul acela, trebuia să avem reacție mai rapidă, să recuperăm mingea. Vom analiza, e un punct obţinut cu multă muncă. Mai sunt jocuri de jucat. Băieţii sunt dezamăgiţi, că ne doream mult să câştigăm. Dar se întoarce roata, să ne aducem aminte cum am învins Dinamo. Ne rămâne să obţinem salvarea de la retrogradare. Nu există joc facil acum. Folosim clişee, dar ăsta e adevărul. Vom avea o luptă importantă cu Dinamo şi după cu Clinceniul. Sunt meciuri din care trebuie să facem puncte. Ar fi trebuit să gestionăm mai bine finalul, avem mulți jucători cu mare experiență. Trebuia să fim mai siguri, să nu facem greșelile copilărești pe care le-am făcut. Nu ne rămâne decât să jucăm în continuare, să obținem punctele și salvarea de la retrogradare. Vom analiza, este un punct pe care l-am obținut cu multă muncă. Mergem înainte, lupta nu e gata, mai sunt meciuri de jucat” a declarat după meci Pelici.

Scandări xenofobe

Partida de la Craiova a fost întreruptă 3 minute, imediat după eliminarea lui Diallo. Astfel, galeria gazdelor, care se afla chiar la poarta unde s-a produs eliminarea a considerat o nedreptate și a început să strige împotriva arbitrului, scandări xenofobe. Istvan Kovacs a oprit jocul, iar apoi i-a trimis pe jucători la băncile tehnice. După 3 minute și după ce scandările au dispărut, centralul a permis reluarea partidei. Ulterior, la finalul reprizei, prima parte a jocului a fost prelungită cu 3 minute. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.