Latovlevici: ”Lipsă de experiență și de valoare”

0
0


Iasmin Latovlevici s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluția echipei FC Argeș din partida cu CFR Cluj, pierdută de piteșteni, cu 0-2: ”Ca joc, nu e ok. Sunt unele momente poate și ca atitudine… Cum am spus, trebuie să câștigăm și noi. Trebuie să fim sinceri, e lipsă de experiență și de valoare. În continuare încerc să mă adaptez la unele situații de joc și sunt derutat. E doar un clasament, când intri în teren mai contează clasamentul? Asta gândesc eu. Dar, fiecare trebuie să investească în el și să fie la un nivel mental superior ca să joace mai bine, să ia decizii mai bune și să fie mai bun. Inclusiv eu”, a declarat fotbalistul piteștean după meci.

Două absențe importante

În confruntarea de luni seară, cu CFR Cluj, antrenorul Andrei Prepeliță nu s-a putut baza pe doi fotbaliști experimentați. Căpitanul Ionuț Șerban a fost suspendat trei etape după eliminarea din partida cu FCSB, iar mijlocașul David Meza Colli a fost indisponibil pentru acest meci din cauza problemelor medicale. În jocul de sâmbătă, cu Farul Constanța, tehnicianul echipei FC Argeș nu se va putea baza nici pe Andrei Tofan care a fost eliminat în partida cu ardelenii.

Sâmbătă, cu Farul Constanța

Fotbaliștii de la FC Argeș nu au prea mult timp la dispoziție pentru a digera eșecul cu CFR Cluj. Următorul meci oficial al echipei din Trivale este programat sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 17.30, pe propriul teren, cu Farul Constanța. În primele trei etape din acest play-off, echipa pregătită de Gheorghe Hagi nu a cunoscut nici ea gustul victoriei, constănțenii obținând doar un punct. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.