Drum reparat după 30 de ani!

0



După 30 de ani, pe Drumul Național 65A (Pitești-Costești-Roșiorii de Vede) se fac lucrări de asfaltare. Cătălin Şomode, însoţit de Ion Mânzână, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi de deputatul Simona Bucura Oprescu au mers la faţa locului pentru a vedea stadiul lucrărilor.


Este ştiut faptul că drumul care face legătura între Piteşti şi Roşiorii de Vede era plin de gropi iar asfaltul era extrem de deteriorat în cea mai mare parte. Prezent la locul lucrărilor, reprezentantul CNAIR, Cătălin Șomode, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București a spus că se vor reabilita mai multe drumuri din județul Argeș.
“Vor fi făcute lucrări și pe DN 73C, vom începe reparațiile pe zona Curtea de Argeș și spre limita cu Râmnicu Vâlcea.

Vom continua cu lucrări pe DN 73 D, în zona orașului Mioveni și vom continua reparațiile și investițiile pe DN 7C, pe Transfăgărășan, cu zone de consolidări, covor asfaltic, marcaje și reparații. Avem în plan și lucrări de sistematizare, sensurile giratorii de la ieșirea din Pitești către Câmpulung și noi intersecții create pentru eficientizarea traficului”, a declarat Cătălin Șomode.  M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.