”Să demonstrăm că n-am ajuns degeaba în play-off!”

0
  • Fundașul Grigore Turda vrea ca FC Argeș să arate ca o echipă puternică



Liga Profesionistă de Fotbal programează în acest week-end o nouă etapă de campionat la Liga I. FC Argeș va întâlni sâmbătă, de la ora 17.30, în deplasare, pe FC Voluntari, în runda cu numărul 5 din play-off.


Partida cu ilfovenii este una foarte importantă pentru piteșteni, adversar pe care alb-violeții îl vor întâlni și marți, de la ora 20.00, în manșa tur a semifinalelor Cupei României.

Înaintea acestui duel, FC Argeș ocupă locul 6, cu 24 de puncte, iar FC Voluntari se situează pe locul 4, cu 30 de puncte.
Echipa pregătită de Andrei Prepeliță nu a cunoscut încă gustul victoriei în play-off, pierzând cele patru jocuri de până acum, în timp ce formația pregătită de Liviu Ciobotariu a înregistrat două victorii și două eșecuri. În sezonul regular, FC Argeș s-a impus pe stadionul Anghel Iordănescu, scor 2-0, iar în Trivale, cele două echipe au remizat, 0-0.

”Să nu ne mulțumim cu această calificare”

Fundașul Grigore Turda le cere colegilor săi să strângă rândurile și să dea totul pe teren pentru a obține prima victorie din play-off: ”Va fi o partidă dificilă, dar noi ne dorim să obținem prima victorie. Am făcut o performanță mare ajungând în play-off, dar nu trebuie să ne mulțumim doar cu această calificare. Acum, după această serie de rezultate negative, multă lume vorbește mai puțin frumos de noi.

Vrem să demonstrăm că locul nostru este în play-off și cu nu am ajuns degeaba printre cele mai bune echipe din România. Ne dorim să câștigăm ambele meciul cu FC Voluntari. Trebuie să analizăm ce am făcut bine și ce am făcut rău. Este nevoie de o schimbare în bine în jocul nostru. Vreau ca la următorul meci să arătăm mult mai bine. Mi-aș dori să câștigăm ambele meciuri din această dublă cu FC Voluntari”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.