A început Simfonia Lalelelor!

0



Astăzi a început a 45-a ediție a Simfoniei Lalelelor, eveniment de mare anvergură care se organizează anual în Pitești. Timp de trei zile, cetățenii orașului nostru vor putea vizita expoziția organizată în Parcul Lunca Argeșului și vor putea cumpăra flori.


Startul evenimentului a fost precedat de o conferință de presă susținută de primarul Cristian Gentea. Printre invitații edilului s-au numărat ambasadori din mai multe țări, parlamentari, secretari de stat, șefi de instituții, oameni de afaceri și reprezentanți ai clerului.

La conferința de presă au fost prezenți în calitate de invitați speciali Gica Dobrin, soția ”Prințului din Trivale”, și Robert Glință, cel mai valoros înotător al României, multiplu campion național și internațional.

După terminarea conferinței de la Primăria Pitești, toată delegația s-a îmbarcat în două autobuze și a mers în Parcul Lunca Argeșului pentru a vizita expoziția și a discuta cu producătorii prezenți la acest eveniment. Invitații s-au delectat cu un concert susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Pitești. Expoziția va putea fi vizitată până duminică. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.