Flagrant la şantajarea amantului!

1



Zi de 13 cu ghinion pentru o femeie care îşi şantaja amantul şi a picat în plasa întinsă de oamenii legii, fiind prinsă în flagrant. Supărată că bărbatul a pus capăt relaţiei, tânăra femeie a decis să îşi asigure o “pensie” de le el. I-a pretins bărbatului o sumă lunară ca să nu-i povestească soţiei despre relaţia pe care au avut-o împreună câţiva ani. Totul s-a întors împotriva ei!


Miercuri dimineaţă, un om de afaceri din Piteşti a mers la Poliţia Municipiului Piteşti însoţit de un avocat şi a făcut plângere împotriva unei femei de 36 de ani, din Piteşti. Antreprenorul a mărturisit că a avut o relaţie extraconjugală de peste cinci ani cu aceasta, dar a decis să se despartă. În timpul relaţiei, femeia, care lucrează la lucrător comercial, s-a obişnuit cu un anumit stil de viaţă fiind ajutată financiar de amantul ei.

Când bărbatul a pus capăt legăturii extraconjugale, R.V.N. nu a acceptat cu uşurinţă ruptura. I-a trimis mai multe mesaje prin care încerca să-l facă să revină asupra deciziei. Când a văzut că nu reuşeşte, a început să-l şantajeze. L-a ameninţat că îi va spune soţiei lui de relaţie şi îi va da detalii din timpul perioadei petrecute împreună. Ca să fie convingătoare, i-a spus că îi va trimite nevestei lui şi fotografii din timpul perioadei petrecută împreună. În schimbul tăcerii ei, cerea ca lunar, fostul iubit să-i dea câte 2.500 de lei. Omul de afaceri le-a arătat oamenilor legii mesajele şi apelurile primite de la fosta iubită.

Ridicată după ce a luat banii

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Pitești cu sprijinul Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești au organizat flagrantul delict în aceeaşi zi. L-au pus de bărbat să îşi sune fosta iubită să o cheme la sediul firmei şi să-i dea prima tranşă din suma cerută. Fără să aibă habar ce i se pregăteşte, R.V.N s-a dus la întâlnirea programată de fostul iubit, a luat banii şi a vrut să plece. În curte a fost săltată de oamenii legii care o aşteptau. Asupra ei au fost găsiţi banii marcaţi.

La audieri, femeia a mărturisit fapta şi a început să plângă spunând că nu se descurca cu banii de aceea a pus la cale totul. După administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ieri a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. A fost eliberată, după ce împotriva ei a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.  M.Sandu