Şi-a însuşit din încasări 50.000 de lei

0



Administratorul unei case de amanet din Piteşti riscă să ajungă la închisoare. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a luat din încasări, într-o singură zi, suma de 49.000 lei. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani, deşi în timpul anchetei inculpatul a înapoiat până la ultimul leu din prejudiciu.


Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de folosire, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul propriu. Cel ce urmează să fie trimis în judecată este SIM de 33 de ani, din Piteşti, era administrator al unei case de amanet.

Din cercetări s-a stabilit că, la data de 12.02.2020, ar fi retras, în mod nejustificat şi nelegal, suma de aproximativ 49.000 de lei, de la unul din punctele de lucru ale societăţii, pe care a folosit-o în scop propriu. După demararea anchetei banii au fost înapoiaţi.
Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.