Vor să scape de baraj!

1
  • Liga 1, Etapa 5, Play-out: CS Mioveni – Dinamo, astăzi, ora 20:30, Stadion Orășenesc



CS Mioveni joacă astăzi cu gândul de a scăpa de barajul de menținere în Liga 1 și a se salva de la retrogradare direct, prin ocuparea locul 6 din play-out. Galben-verzii au însă un meci extrem de dificil, de la 20:30, pe Stadionul Orășenesc cu Dinamo.


Adversara mai speră însă și ea la salvarea de la retrogradare direct, fără baraj, dar pentru asta trebuie să obțină toate puncte puse în joc, la Mioveni. La egal, argeșenii își sunt ca și siguri de locul 7 care dă baraj cu poziția mai slabă din Liga 2, iar la victorie, trupa lui Pelici ia o opțiune serioasă pentru evitarea barajului. CS Mioveni vine după rezultate bune în play-out, victorie cu Chindia, 1-0, remiză la FC U Craiova, 1-1 și victorie la Mediaș, 2-1, după ce a început partea a doua a campionatului cu o înfrângere la Sepsi, 1-3. De partea cealaltă, Dinamo are în play-out, două înfrângeri (1-3 cu Rapid și 1-2 cu FC U Craiova), o remiză (0-0 cu Sepsi) și o victorie (2-0 cu Chindia).

CS Mioveni și Dinamo s-au mai întâlnit până acum, în acest sezon, de trei, ori și de fiecare dată au câștigat galben-verzii. Astfel, în campionat argeșenii s-au impus cu 1-0 în deplasare, grație unui gol al lui Rusu, iar pe propriul teren, în ultimul meci de acasă din 2021 s-a câștigat cu 2-1, după ce bucureștenii au condus cu 1-0, iar scorul a fost întors pe final, în prelungiri, de Sanoh din 11m și Rusu. S.M.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.