”Depindem doar de noi!”

0



Antrenorul principal al Mioveniului, Alexandru Pelici și-a felicitat jucătorii, la finalul partidei cu Dinamo și a spus că salvarea de la retrogradare, fără a mai da barajul depinde doar de echipă, nu și de altcineva.


”Am avut după jocul cu Mediaș o discuție în vestiar care se pare că ne-a prins bine. Am avut determinare de la început. Am fost conștienți de șansa care ni s-a ivit după victoria Botoșaniului.
Nu știu dacă am bătut Dinamo până acum. Sper ca antrenor la orice meci la un rezultat bun. Aș minți dacă aș spune că speram să îi batem de trei ori la rând. Le urez succes la baraj și cred că vor rămâne în Liga 1. Mă bucur pentru Panait, a profitat de șansă. E un jucător de grup fantastic. La Liga 2 a ținut grupul aproape. Era foarte importantă această victorie. Acum suntem puțin extratereștri. Avem nevoie de victorie la Clinceni pentru a spera la evitarea barajului. Depindem doar de noi. În funcție de ce facem, așa rămânem în Liga 1”, a transmis Alexandru Pelici, la finalul meciului cu Dinamo. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.