Vaccinul anti-COVID, numai la medical de familie

0De la 1 iulie, în România, vaccinarea anti-COVID se va face doar în cabinetele medicilor de familie. În același timp, punctele de vaccinare special amenjate pe perioada pandemiei vor fi desființate. S.M.


Anunuțul a fast făcut ieri de Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu. ”Până la această dată inclusiv, toţi cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcţionează în continuare, cât şi la cabinetele medicilor de familie. Din 1 iulie, toate punctele de vaccinare îşi vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie”, a spus Andrei Baciu.

Oficialul minsiterului, a recomandat în continuare vaccinarea drept cea mai bună formă de protecţie împotriva virusului SARS-CoV-2, pe care o consideră extrem de utilă mai ales pentru grupele de risc. n
Baciu confirmă acum ceea ce anunța în urmă cu o lună la Digi24, cum că Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19va fi desființat și că vaccinarea va fi transferată către medicii de familie.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.