Încurajați de peste 200 de fani

0
0


FC Argeș a fost încurajată la Voluntari de peste 200 de suporteri care au ținut să fie alături de alb-violeți. După ce sectorul rezervat oaspeților a fost ocupat, organizatorii partidei le-au permis celor alte câteva zeci de fani să intre în arenă doar după lungi discuții cu reprezentanții Jandarmeriei. Deși stadionul Anghel Iordănescu avea o peluză acoperită, fanii piteștenilor nu au fost toți lăsați să se adăpostească în acea zonă, jumătate dintre ei rămânând în sectorul destinat oaspeților, înfruntând ploaia și frigul pătrunzător.

Greab, indisisponibil
Portarul Alexandru Greab a fost indisponibil pentru partida de Cupă de la Voluntari din cauza unei accidentări. Goalkeeperul a urmărit disputa din tribuna aflată în imediata apropiere a băncii tehnice argeșene, însă când ploaia s-a întețit, Greab s-a adăpostit în sectorul rezervat reprezentanților mass-media.

Miguel, Dumitrașcu și Fatai nu au prins lotul
Fundașul Joao Miguel, mijlocașul Denis Dumitrașcu și atacantul Kehinde Fatai nu au fost incluși în lot pentru meciul de marți seară, din prima mansă a semifinalelor Cupei României. Cei trei fuseseră prezenți pe teren la partida de campionat, de sâmbătă, cu FC Voluntari, câștigată de piteșteni la limită, scor 1-0. Cei trei jucători vor reveni în lot cel mai probabil la jocul de campionat cu Universitatea Craiova, partidă programată luni, 25 aprilie, de la ora 18.00, pe stadionul Nicolae Dobrin. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.