Tânără ajutată de polițiști, în trafic!

0



O tânără se pregătea ieri dimineață să plece la serviciu dar mașina i-a jucat o festă! Din cauza frigului de afară, nu pornea. Disperată că va întârzia nu ştia ce să mai facă pentru a urni maşina din loc şi se tot învârtea pe lângă capota ridicată. Spre norocul ei, prin zonă a trecut un echipaj de poliţie. Dacă de regulă şoferii se tem să fie luaţi la întrebări de echipaje de poliţie, ieri a fost o situaţie în care tânăra s-a bucurat să-i vadă pe oamenii legii!


Autoturismul era parcat pe strada Negru Vodă, în apropiere de Spitalul Militar. Andreea este începătoare, având permis de conducere de câteva luni. Nu se pricepe la mecanică, nici la partea electrică şi nu înţelegea de ce nu porneşte maşina. O lăsase bateria! Un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești văzut-o şi a oprit ca să o ajute. Astfel trecătorii au putut să-i vadă pe polițiti „ la treabă” dar nu prin natura profesiei ci, în cea de om. „Cu ajutorul unor cabluri, polițiștii au cuplat bornele bateriilor și au reușit să pornească autoturismul.

Sperăm că întâlnirea a fost de bun augur pentru tânără, care deține permis de conducere de puțin timp. De asemenea, reamintim faptul că la trafic suntem cu toții ,,părtași”, iar prevederile Codului Rutier impun ceea ce poate fi definit ca ,,politețe rutieră”, prin care, spre exemplu, trebuie să ajutăm la îndepărtarea unei mașini care se defectează de pe partea carosabilă. Conduceți prudent și nu uitați de politețea rutieră, în special în perioada sărbătorilor pascale ce se apropie!” a precizat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş despre această întâmplare.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.