Mioveniul, la 6 puncte de locul de baraj!

0



CS Mioveni se află la 6 puncte de locul de menținere în Liga 1, care dă baraj, după rezultatele înregistrate în etapa a 6-a a play-out-ului.


Galben-verzii au învins în deplasare, cu 2-0 la Academica Clinceni, în timp ce Chindia Târgoviște a pierdut cu 1-0 la UTA. În urma acestor rezultate, argeșenii și-au întărit poziția a 6-a în clasament, ba chiar au urcat pentru două zile până pe locul 4, în timp ce dâmbovițenii au rămas pe locul 7, primul care dă baraj de menținere.
Pentru CS Mioveni traseul până la finalul campionatului este următorul: meci în acasă cu FC Botoșani, meci în deplasare la UTA și meci acasă cu Rapid. În același timp, Chindia va juca acasă cu Rapid, apoi se deplaseaza la Sepsi și va încheiat cu un meci de 3 puncte, acasă, cu Gaz Metan Mediaș. Având în vedere că trece printr-o formă bună, Mioveniul are speranțe de la fiecare din cele 3 meciuri disputate, de la Botoșani care nu se prea omoară cu firea pe acest campionat, de la UTA care nu este de o valoarea mult prea mare și chiar de la Rapid, care s-ar putea să nu mai fie cu grija punctelor în ultima etapă.
De partea cealaltă, Chindia nu joacă mai nimic, iar rezultatele sunt dezastruoase, așa că noi înfrângeri cu Rapid și Sepsi sunt scontate în tabăra lui Emil Săndoi. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.