A bătut o femeie la mall

0



Un scandal care a avut loc cu câteva zile înainte pe Paşte la Vivo mall, a avut urmări neaşteptate pentru agresor. Oamenii legii au decis să-l reţină, după ce a fost acuzat de loviri şi alte violenţe, asta deşi, suspectul a susţinut cu tărie că nu atins-o nici măcar cu un deget pe femeia care l-a reclamat! Mai mult, femeia le-a dat şi amănunte de alcov anchetatorilor, mărturisind că se cunoştea foarte bine cu individul, că au avut o relaţie.


Pe data de 20 aprilie, Alin P., de 26 de ani, din comuna Merişani se afla la Vivo mall. Acolo a întâlnită o fostă prietenă, o femeie, în vârstă de 30 de ani, din comuna Bascov. S-au luat la ceartă în magazin. După un schimb dure de replici cei doi au ieşit iar cearta a continuat afară, acolo unde a culminat cu bătaie. Alin P. a lovit-o pe femeie, moment în care acesteia i-a sărit un cercel din ureche. Agresorul a luat cercelul şi a plecat refuzând să i-l înapoieze. Victima a făcut plângere la Secţia 1 Poliţie Piteşti. Alin P. a fost chemat la audieri, fiind acuzat de furt şi loviri şi alte violenţe. Acesta a negat acuzaţiile şi a declarat că femeia vrea să se răzbune şi a minţit. Din nefericire pentru el, au existat imagini surprinse de camerele de supraveghere dar şi martori care au susţinut varianta victimei. Tocmai de aceea, marţi, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au emis pe numele lui o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

A stat o noapte în arest

Se spune că la audieri nici femeia lovită nu a fost foarte sinceră. Cu toate că bărbatul susţinea cu tărie că nici nu o cunoaşte, ea le-a spus anchetatorilor că se ştiu chiar foarte bine. Datele furnizate de ea nu se potriveau cu ceea ce s-a aflat în urma cercetărilor. În cele din urmă, reclamanta le-a mărturisit oamenilor legii că a avut o relaţie cu bărbatul care este căsătorit şi cearta lor a avut legătură cu aventura. Ieri, după o noapte de stat în arest Alin P. a fost eliberat. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.