FC Argeș aniversează 50 de ani de la câștigarea primului titlu!

1



FC Argeș va celebra sâmbătă 50 de ani de la câștigarea primului titlu de campioană a României. Pentru a marca așa cum se cuvine acest eveniment, Primăria Municipiului Pitești și clubul din Trivale vor organiza mai multe evenimente în Piața Primăriei și la stadionul Nicolae Dobrin.


Cei care vor participa la evenimentele din Piața Primăriei vor avea la dispoziție transport gratuit la stadionul „Nicolae Dobrin” pentru a urmări partida CFR Cluj – FC Argeș, meci contând pentru runda cu numărul 8 din play-off-ul Casa Liga 1.

Povestea primului titlu

Piteștiul a ajuns o forță a fotbalului european după performanța din sezonul 1971-1972. Cu o etapă rămasă înainte de terminarea campionatului, argeșenii învingeau Crişul Oradea cu 4-1 și își adjudecau primul titlu național din istorie.
În urma acestei performanțe, Florin Halagian a devenit la 36 de ani cel mai tânăr antrenor care a câștigat titlul.
Programul evenimentului:
☛ 0ra 16.00 – Întâlnire a susținătorilor FC Argeș, la Fan Shop FC Argeș, în Piața „Vasile Milea”;
☛ Ora 17.00 – Piața Primăriei: Discursuri oficiale susținute de către organizatori, invitați și de către campionii din 1972, prezentarea trofeului;
☛ Ora 18.00 – Dineu invitați
☛ Ora 19.45 – 20.15 – Înmânarea diplomelor și a medaliilor de către oficiali campionilor din 1972, pe stadionul „Nicolae Dobrin”;
☛ 0ra 20.30 – Meci FC Argeș – CFR Cluj.  M.D.


1 COMENTARIU

  1. Multi dintre cei care joacă, sau mai mult NU JOACA,în prezent la FC ARGES,sa se uite bine ,ca ocazii ca astea sa faci performanta ,nu prea întâlnești in viata.Orjcum,multi vor pleca..ce bine ….. Sper sa vina si ceva mai valoros,nu numai cantitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.