„Mere” și Casa cu păpuși” la Cinema „București”

0
0



Cinefilii sunt așteptați la finalul acestei săptămâni, la Cinematograful de artă „București” din Pitești unde vor fi difuzate două filme interesante.  


Astfel, sâmbătă, de la ora 18, va fi proiectat în premieră filmul „Mere”, cu Aris Servetalis, Sofia Georgovassili și Anna Kalaitzidou în rolurile principale, în regia lui Christos Nikou.
Întreg globul cade victima unei pandemii ce provoacă amnezia subită.
Program pentru o nouă identitate
Ariseste, un bărbat între două vârste, este pacient într-un program ce ar trebui să-l ajute să-şi creeze o nouă identitate. În urma tratamentului ce presupune sarcini zilnice menite să-i creeze noi amintiri pe care le documentează apoi în imagini, Aris începe încetul cu încetul să revină la viaţa obişnuită. O întâlneşte pe Ana, o femeie aflată şi ea în program. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Duminică, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Casa cu păpuși”. Regia îi aparține lui Tudor Platon, în rolurile principale fiind Ana-Maria Bondar, Aura Chindea, Ileana Crăciun, Viorica Crăciun, Elena Laslu și Tudor Platon. Casa cu Păpuși este o incursiune într-un univers special: vacanța anuală a unor femei de 70 de ani. Departe de bărbați și de lumea dezlănțuită, Cica, Nana și prietenele lor se izolează voluntar într-o vilă de pe Valea Oltului. Împreună, împletesc pofta de viață cu amintirile, melancolia cu veselia, bârfele cu bancurile. Totul pentru a întreține iluzia că pentru ele timpul nu a trecut și că sunt aceleași fete tinere, frumoase și îndrăgostite din urmă cu 50 de ani. Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. I.I.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.