Ştiri culturale

0
0


Expoziție despe Regele Ferdinand și Regina Maria
În această săptămână, în Holul Bibliotecii Județene Argeș, la etajul al II-lea, va fi deschisă expoziția Regele Ferdinand I Întregitorul și Regina Maria, în colecțiile speciale ale Bibliotecii Județene Argeș. Este vorba de o expoziție de cărți, facsimile după cărți poștale, ilustrații din albume, de asemenea a albumelor ”Memorial des Allies” și ”Marea Frescă a Ateneului Român”.
Cronică de artă plastică
Pe 16 și 19 mai, Biblioteca Județeană Argeș organizează rubrica online. Esențe, perspective, personaje. Este vorba de o cronică de artă plastică la expoziția de pictură de la Galeria ”Metopa” ”Făcut-ai lumea spre vremi…” – autor: Florian Mihăilescu, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, profesor la Liceul ”Nicolae Tonitza” din București, respective, un grupaj de poeme din creația Mariei Alexandra Iliescu.
Ora de povești
Astăzi, de la ora 10, în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Județene Argeș, va avea loc activitatea intitulată Ora de povești. Este vorba de o lectură din creația autorilor de literatură pentru copii la care participă elevi de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga”.
Drag de România
Astăzi, de la ora 16:30, în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Județene Argeș, se va desfășura activitatea Drag de România. Straie românești de sărbătoare. Activitatea educativă este derulată în cadrul Proiectului ”Clubul Copiilor Isteți”, la care participă elevi cu vârstele cuprinse între 8 – 10 ani. I.I


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.