Play-off încheiat cu nouă înfrângeri și o singură victorie!

0
0
  • FC Argeș – FC Voluntari 0-1(0-1) A marcat: Rață(min.1)



FC Argeș a terminat sezonul cu o înfrângere care nu lasă loc de prea multe comentarii. Echipa pregătită de Andrei Prepeliță a pierdut cu 0-1, confruntarea de luni seară, de pe propriul teren, cu FC Voluntari, din etapa a zecea a play-off-ului Ligii I.


Ilfovenii au deschis scorul prim Vadim Rață, în primul minut de joc, chiar la prima acțiune a partidei!. Piteștenii au încercat să restabilească egalitatea până la pauză, însă Ganea, Dobrosavlevici și Honciu nu au reușit să-l învingă pe portarul Mihai Popa. Costin putea dubla avantajul oaspeților pe tabelă, însă a fost blocat la timp de croitoru. După pauză, Honciu a fost foarte aproape de a restabili egalitatea, însă balonul a trecut milimetric pe lângă bara laterală. Costin și Golan puteau închide meciul, însă Croitoru a reușit să pareze șuturile acestora. Cu un bilanț de nouă înfrângeri și o singură victorie în play-off, piteștenii au terminat această ediție de campionat pe locul 6, 27 de puncte.
Caseta tehnică:
FC ARGEȘ: Croitoru – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Mușat(min.90 Al. Crivac) – Șerban(min.59 Palic), Honciu(min.58 Moisie) – Ișfan, Ganea(min.90 G.Oprescu), Dumitru(min.69 Dumitrașcu) – Fatai.
Rezerve neutilizate: Micle, Arias, Dinoci, Boldor.
Antrenor: Andrei Prepeliță
FC VOLUNTARI: Popa – Meleke(min.46 Tavares), Tamaș, Armaș(cpt), Vlad – Miranda, Droppa(min.82 Achim), Rață – Costin(min.82 Ilie), L. Fulop(min.63 Golan), Lopes(min.73 Merloi).
Rezerve neutilizate: Râmniceanu, Andres, Briceag, Tehe.
Antrenor: Liviu Ciobotariu
Cartonașe galbene: Dumitrașcu / Armaș, Lopes
Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Arbitru: Viorel Nicușor Flueran / A1: Adrian Popescu / A2: Cristian Marius Marchidanu /
Observatori: Nicolae Marodin, Mircea Călin
Cum s-a marcat golul: min.1: Lopes centrează în careu, iar Vadim Rață trimite cu capul în plasă.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.