Tudor Costescu: ”Am dat totul pe teren la fiecare meci!”

0



Pentru Tudor Costescu, partida cu CSM Oradea a fost ultimul meci pe banca tehnică a piteștenilor. Tehnicianul FC Argeș Basketball a semnat cu Rapid București, club care în 2023 va sărbători 100 de ani de la înființare.


Sub conducerea sa, gruparea din Trivale și-a trecut în palmares în ultimele două sezoane o medalie de bronz și un loc 4. Costescu este mulțumit de ce a realizat la Pitești în acest an, însă admite că era loc și de mai bine: ”Chiar dacă ultima parte de campionat ne lasă cu un gust mai puțin plăcut datorită înfrângerilor suferite din motive obiective, cred că ne-am ridicat la nivelul așteptărilor publicului și conducerii clubului. Cred cu lumea rămâne cu impresia datoriei împlinite. Cert e că cu 2-3 etape înainte de finalul campionatului eram pe poziția 2-3. Am avut tot timpul un nivel ridicat al combativității și competitivității, indiferent de adversar. În condiții normale, am fi fost îndreptățiți să sperăm la mai mult de la acest play-off. Din păcate, acesta este sportul. Evenimentele s-au succedat de așa manieră încât nu am reușit să emitem pretenții în niciunul din aceste meciuri de play-off. Vreau să le mulțumesc suporterilor în mod deosebit pentru faptul că au fost tot timpul alături de noi. Am fost impresionat de felul în care ne-au susținut în aceste momente grele pentru noi.
Indiferent de rezultat sau de modul în care jucătorii au reușit să presteze pe teren, ne-au susținut necondiționat. Mi-aș fi dorit foarte mult să le oferim și mai mult în acest sezon. Pot să plec cu satisfacția faptului că fiecare dintre noi a lăsat totul pe teren” a spus tehnicianul. Costescu mai are în palmares cu Piteștiul o Cupă și o Supercupă a României, trofee câștigate în 2012, dar și o participare în FIBA EuroChallenge.  


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.