Cătălin Straton a semnat cu FC Argeș!

2
  • Primul transfer la echipa fanion a județului

FC Argeș a efectuat marți primul transfer din această perioadă precompetițională. Clubul argeșean a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la o înțelegere pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul, cu portarul Cătălin Straton(32 ani).
Deși mai avea contract cu FCSB până în vara anului viitor, goalkeeper-ul bucureștean a dorit să-și încheie mai repede conturile cu echipa patronată de Gigi Becali. Straton a ales FC Argeș pentru a apăra mai mult, în cele două sezoane petrecute la vicecampioana României, acesta fiind folosit doar în 8 partide. Rapid București, FC Vaslui, Universitatea Craiova, Poli Timișoara, Dunărea Călărași și Dinamo București sunt echipele pentru care a mai evoluat noua achiziție a grupării din Trivale.

Gentea: ”Va da siguranță echipei”

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, își dorește ca FC Argeș să devină o forță a campionatului, obiectivul în noul sezon fiind intrarea în play-off: ”Sunt foarte bucuros de acest transfer, urmează altele. O să aveți tot felul de surprize. Faptul că am semnat cu Cătălin astăzi, îmi dă o stare de bine. Prepeliță și-a dorit foarte mult un portar cu experiență și din toate variantele l-a ales pe Cătălin. Pentru mine, discuția cu Cătălin a fost foarte ușoară, simplă. Este un caracter deosebit. Sunt convins că vom face treabă foarte bună aici. Mai mult decât atât, are familia în Pitești. Iubește orașul. Putea să rămână la FCSB, mai avea un an de contract. Oamenii de acolo l-au apreciat foarte mult, dar iată că a preferat să vină la noi și îi mulțumesc foarte mult pentru asta. E un post foarte important care dă siguranță echipei. Foarte multă lume pleacă și este normal să vină jucători noi care să ne ajute să avem o altă exprimare în sezonul următor.
Obiectivul este play-off-ul. Și l-a asumat conducerea tehnică, Prepeliță și Schumacher, iar apoi în play-off sper să avem o altă evoluție față de cea din acest an”.

Straton: ”FC Argeș nu mai are nevoie de nicio prezentare!”

Cătălin Straton este convins că a făcut o alegere foarte bună prin venirea la Pitești: ”Am ales FC Argeș pentru că mi-am dorit să am șansa să joc mai mult. Mi-am dorit să bifez echipe bune, echipe cu tradiție, iar FC Argeș nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Nu a fost o decizie grea. Am avut o discuție cu domnul Prepeliță, cu domnul primar, cu domnul Mihai Foamete. Am văzut ce își doresc. În primul rând am văzut faptele care spun totul. Nu e ușor să prinzi play-off-ul, nu e ușor să faci din nimic o echipă de top pentru că și aici a lipsit fotbalul o anumită perioadă de timp, iar FC Argeș este FC Argeș”.  

2 COMENTARII

  1. Maestre Gentea lasâ fotbalul pe mana altora sau daca te implici ia vezi ce activitate au Moiceanu’Calota care stau zilnic la bere. Alexe acest smecher ce comision ia de la firma de tŕansport IriTrans . Un nemernic care locuieste in casa patronului pe Banatului si cate nu face daca analizezi fei fi surprins .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.