Beat, s-a oprit cu maşina în monumentul Eroilor

0
1

Un tânăr din Mioveni a devenit celebru după ce s-a urcat la volan băut şi a lovit cu maşina monumentul Eroilor din Racoviţa. Cel care l-a făcut „vedetă” este chiar primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu. Edilul a postat pe contul de Facebook al Primăriei Mioveni imaginile surprinse de camerele de supraveghere.  
„Monumentul din Racovița a stat în calea unui șofer grăbit! Viteza, teribilismul și neatenția conduc la accidente, ce pot avea urmări tragice!Din fericire, de data aceasta, accidentul nu a provocat victime.Singurele avarii s-au produs la Monumentul Eroilor din Racovița și la autoturismul implicat.” a scris Ion Georgescu. Pe imagini se observă cum maşina condusă de tânăr vine cu viteză şi se izbeşte violent de monument. Impactul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 4.30. După impact, şoferul a coborât şi a plecat pe jos, către comuna Davideşti, abandonând Loganul la faţa locului. A fost găsit pe drum de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni. Este vorba de Andrei S., de 23 de ani, din Mioveni. S-a aflat şi motivu pentru care acesta nu a reușit să menţină direcţia maşinii. Era băut! Etilotestul a arătat că avea o concentrație de alcool de 0,74 la mie, în aerul expirat.
Când a fost găsit de oamenii legii tânărul voia să să ajungă la iubita lui, la Davideşti, cu intenţia de a scăpa de urmările gestului inconştient. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. Dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.