Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8516-Miercuri, 31 mai 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Iunie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

17 Comentarii:

 1. 1

  Boni

  Da, doamna Marilena Barață v-ar apăra, cu siguranță. Pe această mare doamnă o cunosc personal și mă știe, inclusiv din unele intervenții curajoase, la tv., mai demult.
  Pe dvs. nu vă cunosc personal dar la o adică….pentru dreptate sar în ajutor chiar dacă posibilitățile îmi sunt limitate.
  P.S.
  Pentru cunoscători:
  Ultimele două editoriale sunt ,,legate” între ele!

 2. 2

  dilimache

  „Lumea-i cum este si ca dânsa suntem noi”

 3. 3

  Anonim

  Păi cum vine asta, măi Smeorene, tu te chinuiești de ani de zile să-i coafezi pe ăștia de la PSD, să ni-i prezinți ca somităti de nivel mondial, să tot insiști că avem cel mai bun primar din istoria orașului (chit că sunt tot mai mulți care s-au prins că nu e așa), să-i persiflezi pe ăștia din opoziție si, la o adica, să nu te bazezi pe niciunul din ei? Păi e frumos? Sau s-or fi prins si ei că, de multe ori, le faci mai mult rău decât bine?

  1. 3.1

   Boni

   Smeoreanu rămâne măcar semidistant dar servitorii voștri de ziariști sunt înspăimântător și dezgustător de servitori. Am o senzație de vomă înfinită când își etalează însăilările subiective și servile. Vorba lui Eugen Barbu: chelneri de bacșișuri mici!

   1. 3.1.1

    Anonim

    Semidistant? E ca și cum ai spune despre cineva că nu e curvă dar, in mod sigur, e doar puțin curvă! Nu crezi că citatul i se potrivește mai bine lui Smeoreanu?

 4. 4

  Monica

  Ziaristul neapărat apărat de Barață, ne învârte întâi puțin pe la Paris , ca să ne intre bine în cap arondismentul 16 . Apoi ne explică ce bine este să fii ziarist în provincie și nu la capitală, precum proștii ăia de Tolontan, Cristoiu, CTPopescu și alți ratați care au îndrăznit să profeseze această meserie la alt nivel. Mai bine lingi blidele fecale, pardon locale, și îi pupi acolosha pe baronii care-ți aruncă un pumn de arginți, dar rămâi veșnic nemulțumit că nu ai bătut la poarta Monicăi Lovinescu. Nu-ți deschidea oricum.

 5. 5

  Firicel

  Să nu opriți tipărirea ziarului. Am înțeles de ce, la țară, chiar și la Albota la distinsul domn ziarist , oamenii cu closet în curte îl folosesc mototolit.

 6. 6

  Erete

  ,,N-ai cu cine, bă, niște țărani!” Cava D’oro!
  În traducere liberă: de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

 7. 7

  CVititor

  Foarte interesant si plin de înțelepciune articolul scris de d-l Smeoreanu.
  Incearca omul prin cuvinte simple sa ne faca sa intelegem riscurile la care este supus un ziarist atunci cand doreste sa scoată adevărul – așa cum îl percepe el – la lumina. Dar ce sa te faci cu turma de gloabe din „opoziție” care tratează totul la nivel politic , silabisesc mecanic si tamp… Pe-Se-De…si se trag de bracinari adresandu-se la la persoana a 2-a singular unuia căruia nu-i ajung nici pana la nivelul sireturilor de la pantofi. Pana si dulapul de la Cotroceni s-a vindecat ( sau macar asa da impresia) numai gloata piesteana de comentatori persista in idiotenie. Se vede de la mare distanta cata frustrare si răutate răzbat prin tiradele lor tampe.
  Acesta este nivelul si trebuie sa adaptam dar si sa le arătam ca nu sunt singuri sub soare !

  1. 7.1

   Anonim

   Pentru că inteligența nu e punctul tău forte, fac o precizare: adevarul nu poate fi decât unul, nu cum îl percepe Smeoreanu! Sau oricare dintre noi.În rest, dă-i înainte cu injuriile!
   PS. Vezi ca iar te-a jignit Boni, așa că, șo pe el!

   1. 7.1.1

    Anonim

    Care, bre, unde e jignirea?

    1. 7.1.1.1

     Anonim

     Ironie fină boni , nu te-ai prins? Poate îți șoptesc ceilalți doi . Adică tot tu.

   2. 7.1.2

    Cvititor

    N-o fi inteligența punctul meu forte dar, prostia este categoric „calitatea” ta de bază, anonimule! Nici măcar nu te putem identifica in vreun fel atat ești de mărunt.
    Frati mai ai?

 8. 8

  Anonim

  Ăștia toți se jignesc între ei ,fiecare cu fiecare stil turneu: Boni , VC, kriciu. Restul lumii nu-i mai bagă-n seamă de mult timp. Ei sunt doar mărunțiș.

  1. 8.1

   A. Riciu

   Dacă ne faci tu nouă ceva ce-ți place…ce zici?
   Chiar ,,restul” lumii (adică rahat, pielea…bovină) sunteți ăștia care, cică nu ne mai băgați în seamă.
   Băi, aceștia, voi sunteți mărunțișul de doi bani, fără cultură, fără coloană vertebrală, fără cojones, fără fibră, niște impotenți, nepatrioți, servitori ai străinilor care vă dau necontenit să gustați ,,plăcuța suedeză” descoperită ca de către un alt nemernic asemănător vouă.
   Mi-e silă!

  2. 8.2

   Anonim

   V.C. ești tu și tot neamul tău de proști! Iar pe kriciu poți să-l pupi, că e băiat gigea!

 9. 9

  A Riciu

  Din punctul meu de vedere, singura teorie validă despre echipa națională de fotbal și staful acesteia: este proști!

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .