Prima victorie în cantonamentul din Austria

0
0
  • SV Lafnitz – FC Argeș 1-2 (1-0) Au marcat: Neubauer (min.10) / Ganea (min.63), Raynov (min.90)

FC Argeș a început cu dreptul meciurile de verificare din cantonamentul din Austria. Echipa din Trivale a învins luni seară, la Vorau, cu 2-1, pe SV Laftnitz, ocupanta locului 4 din liga a doua din Austria.
Pentru antrenorul Andrei Prepeliță, partida cu austriecii a fost un bun prilej de a testa și o parte din jucătorii transferați în această perioadă precompetițională. Piteștenii au început partida cu o garnitură în care s-au regăsit mulți fotbaliști tineri, însă, după pauză, staff-ul tehnic al argeșenilor a trimis în teren jucătorii cu experiență care aveau să facă diferența. Austriecii au deschis scorul după zece minute prin Elias Neubauer care l-a învins pe Micle cu un șut de la 16 m.
Alb-violeții au restabilit egalitatea în minutul 63 în urma unei acțiuni care a făcut șah-mat defensiva celor de la Laftitz.
Hațegan a centrat în careu, Ganea a driblat doi adversari și a trimis în plasă. Scorul final a fost stabilit în minutul 90 de Martin Raynov care a fructificat centrarea lui Jakolis.
Caseta tehnică:
FC Argeș, I repriză: Micle – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Latovlevici – Meza Colli, Șerban – Gino Oprescu, Hațegan, Covaci – Florescu.
FC Argeș, a II-a repriză: Straton – Tofan, Constantin, Turda, Latovlevici(min.65 Moisie) – Meza Colli(min.70 Dinoci), Raynov – Jakolis, Ișfan, Hațegan(min.70 Gino Oprescu) – Calcan, Ganea. Antrenor: Andrei Prepeliță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.