A căzut cu motostivuitorul peste el!

0

Un accident de muncă a avut loc ieri, în curtea unei societăți comerciale din comuna Albeștii de Argeș. Un tânăr de 28 de ani a ajuns la spital cu fracturi la mâna și piciorul stâng, după ce a căzut cu motostivuitorul și a fost prins dedesubt.  
Accidentul a avut loc ieri, înainte de prânz. Ionuț Alexandru Ș, de 28 de ani, din Curtea de Argeș, șef de formație la o firmă de confecții metalice, descărca profile metalice dintr-un TIR. Acesta conducea motostivuitorul. Martorii susțin că la un moment dat, încărcătura prinsă cu un lanț a intrat în balans și a răsturnat motostivuitorul. Utilajul a căzut peste tânărul care se aflase la volan. La fața locului au fost prezenți polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, precum și polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș și pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș. Când au ajuns echipajele de salvare tânărul fusese scos de sub motostivuitor, dar avea dureri mari la mâna și piciorul stâng, unde suferise fracturi.

Muncitorul a fost transportat la spital

„Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. A fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 196, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.” a anunţat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.