Înfrângere la limită în al treilea amical

0
  • FC Argeș – CSA Steaua 0-1(0-0) A marcat: Dragoș Nicolae(min.64)

FC Argeș a început vineri cantonamentul de la Valea Iașiului, iar sâmbătă a disputat un joc de verificare cu CSA Steaua, formație de liga a doua care își dorește promovarea în prima ligă. Piteștenii au pierdut la limită, scor 0-1, testul de verificare cu bucureștenii, al treilea din această perioadă precompetițională.
Andrei Prepeliță, antrenorul alb-violeților, a împărțit lotul în două echipe pentru a vedea potențialul fiecărui jucător și pentru a creiona o formulă de bază. După o primă repăriză fără mari ocazii de gol, CSA Steaua a deschis scorul prin Dragoș Nicolae care l-a învins pe greab cu un șut de la marginea careului. După primirea golului, argeșenii au crescut presiunea pusă pe adversar. Donisa și-a trecut în cont două mari ocazii de gol, iar Dobrosavlevici a trimis peste poartă din 6 m. Câteva minute mai târziu, bulgarul Martin Raynov a avut două oportunități de a marca, însă portarul bucureștenilor a scăpat cu fața curată. În ultimul minut de joc, Dobrosavlevici a trimis cu capul în transversală din centrarea lui Latovlevici.
Următorul meci de verificare al echipei din Trivale este programat mâine, de la ora 17.00, tot la Valea Iașiului, cu Concordia Chiajna, formație de liga a doua.
Caseta tehnică:
FC Argeș, I repriza: Straton – Tofan, Turda, M. Constantin, Vianna – Meza Colli, Njike – Bertrand, Șerban, Ișfan – Celestine.
FC Argeș, a II-a repriză: Greab – Latovlevici, Cestor, Dobrosavlevici, Jakolis – Meza Colli, Raynov – Covaci, Donisa, Ișfan – Ganea. Antrenor: Andrei Prepeliță.
CSA Steaua: Iancu – Oroian, Walace, Gugu, Sima – Bărbulescu, Balgiu – Popa, Chipirliu – Chunchukov, A. Trică.
După pauză au mai intrat: Dincă, Ilie, Mihăescu, Calestru, Șt. Pacionel, Erhan, Abraham, Răducan, Marin, D.Nicolae, Alexandrescu, Savianu. Antrenor: Daniel Oprița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.