Paste cu carne

0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 40 min
• Gata în: 40 min
Ingrediente:
• 250 gr. carne de porc (muşchi sau pulpă)
• 2-3 căţei de usturoi
• 1 linguriță ghimbir ras
• 2 morcovi
• sare
• piper
• 300 gr. paste
• 3 linguri ulei
• 2 ouă
• pătrunjel verde
Mod de preparare:
Carnea se spală, se usucă şi se taie cubuleţe. Se presară ghimbir şi piper. Se dă la rece 15 minute, apoi se prăjeşte într-o tigaie încinsă cu ulei. Se adaugă usturoiul tocat mărunt şi morcovul tăiat rondele. Se stinge cu apă fierbinte, se potriveşte la gust cu sare şi se lasă să fiarbă înăbuşit 25-30 minute.
Pastele se fierb în apă cu sare şi o lingură de ulei. Se trec printr-un jet cu apă rece şi se lasă la scurs, apoi se pun într-un vas termoizolant şi se păstrează calde. Ouăle se fierb 10 minute. Se separă gălbenuşurile şi se dau pe răzătoarea mică.
La pastele fierte se adaugă carnea cu tot sosul din tigaie, gălbenuşul de ou şi pătrunjelul verde tocat. Se servesc imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.