Servirea lasă de dorit la Auchan Găvana!

3

Clienții care merg la cumpărături la magazinele marilor retaileri din Argeș, se așteaptă ca după scumpirea galopantă a unor produse de strictă necesitate, servirea să fie ireproșabilă. Din păcate, nu este aşa! La magazinul Auchan Găvana sloganul ” Clientul nostru, stăpânul nostru” a fost uitat demult de anumiţi angajați!  Interesul unor salariaţi faţă de cumpărători este redus la minim. Dovadă stă imaginea de mai sus, făcută luni, 4 iulie, în jurul orei 12.30. Un client care aştepta la raionul brânzeturi, a fost ignorat ceva vreme de toate cele patru angajate care stăteau şi discutau fără să le pese că cineva aşteaptă să cumpere. Abia în momentul când au văzut că sunt fotografiate acestea au reacţionat şi l-au întrebat  dacă îl pot servi cu ceva. Omul a comandat şi le-a atras atenţia că ar trebui să fie mai atente şi mai serviabile cu clienţii. Dar ce să faci? Într-o economie de piaţă, unde ai un salariu asigurat indiferent cât de amabil eşti cu cumpărătorii, întâlneşti şi astfel de situaţii!

C.N.

3 COMENTARII

  1. Probabil clientul pofticios de branza este chiar autorul articolului.
    Era bun un articol pe cozile de la pasapoarte , RAR, Finante, Vama, dar acolo suparam din sponsori.
    Greu sa trecicde interesul matului, cel mult a dat conducerii magazinului motiv sa le atinga la salariile si-asa mici.

  2. Autorul fotografiei și articolului a surprins discuția angajatelor care și-au dat seama cu cât s-a mărit prețul la brânză în intervalul 4 iulie 2021 – 4 iulie 2022. Mai făceau și o comparație cu creșterea salariilor la Auchan, coroborat cu indicele inflației comunicat de INS pentru același interval.
    Dar clientul avea o întrebare importantă: Cât de sărată este bucata asta?

    Când citim în Curier.ro un articol la birourile parlamentarilor în care își justifică activitatea parlamentară? Cum justifică lipsa lor de la muncă/birou, lipsa de inițiativă legislativă, să-și justifice votul pentru o lege?

  3. Un articol mai răutăcios și cu mai multa dușmănie nu cred ca se putea face.sunt personaje ca acest postac care dacă sunt întrebate ce doresc se simt stresate .dacă nu sunt întrebate se simt nebăgate în seamă. Al dracului e românul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.