Acuză că a fost tâlhărit în apropiere de poarta Uzinei

0

Un angajat de la firma de curierat Cargus a sunat la 112 şi a reclamat că a fost tâlhărit, în apropiere de poarta 8 a Uzinei Dacia. Tânărul în vârstă de 28 de ani, reclamă că un individ l-a lovit cu pumnul, i-a furat banii şi a fugit! Poliţiştii au demarat o anchetă sub acuzaţia de tâlhărie calificată. Poliţiştii urmăresc mai multe piste, inclusiv aceea privind veridicitatea spuselor angajatului Cargus!
Tânărul, în vârstă de 28 de ani, din Costeşti angajat la firma de curierat Cargus a sunat marţi, în jurul orei 16,00, la 112 şi a reclamat că a fost victima unei tâlhării. La faţa locului a mers un echipaj al Poliţiei Mioveni şi un echipaj medical. Tânărul acuza dureri la cap! El a povestit că un individ necunoscut a venit şi l-a lovit cu pumnul în cap, i-a furat banii şi a fugit. Curierul a fost preluat de echipajul medical şi a fost examinat. Avea o zgârietură în cap. Nu a necesitat transportul la spital.
„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați, în această după-amiază, în jurul orei 16.00, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, un bărbat, angajat al unei firme de curierat, în timp ce se afla pe raza orașului Mioveni, ar fi fost deposedat de o sumă de bani, de către o persoană, care l-ar fi agresat și, ulterior, ar fi fugit. Polițiștii s-au deplasat la locul indicat, în vederea efectuării cercetării la fața locului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar cercetările continuă pentru identificarea autorului, stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost comisă și luarea măsurilor legale care se impun.” a transmis IPJ Argeş.
Ieri cercetările au continuat. Oamenii legii l-au audiat pe tânărul care acuză tâlhăria. Acesta nu a putut oferi multe detalii cu privire la tâlhar. A susţinut că nu-l poate descrie, că nu a reţinut amănunte din înfăţişarea şi îmbrăcămintea lui. De asemenea, nu a putut preciza suma care i-a fost furată. Acesta a zis că nu ştie exact câţi bani i-au fost furaţi. Ca un făcut, în zonă nu au fost găsite camere de supraveghere care să fi surprins momentul, dar oamenii legii încă mai caută, poate descoperă în apropiere. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze cu privire la acest caz. Nu este exclusă nici varianta ca angajatul să fi minţit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.