A zăcut o noapte, într-un bazin adânc de 6 metri

0

O noapte întreagă a zăcut într-un bazin de apă, dezafectat, un câmpulungean, în vârstă de 63 de ani. Din fericire, ieri bărbatul a fost descoperit de rude şi a fost scos de pompieri. Omul a ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung cu multiple traumatisme.  
Ieri dimineaţă, pompierii de la Detaşamentul Câmpulung au fost solicitaţi să întervină pe strada Poligonul, din Câmpulung acolo unde, un bărbat era căzut într-un canal. Un echipaj a mers la faţa locului. S-a constatat că victima, un câmpulungean, în vârstă de 63 de ani, a stat o noapte în bazinul din beton. Este vorba de un bazin de apă dezafectat, în care, din fericire, nu mai era apă. Miercuri omul s-a dus în zonă să îşi ducă la păscut caprele. Seara nu s-a mai întors acasă iar rudele au pornit să-l caute. Fiind noapte nu au reuşit să-l găsească, iar căutările au fost reluate ieri dimineaţă. Bărbatul a fost găsit în bazinul de apă, dezafectat, adânc de 6 metri. Rudele nu puteau ajunge la el şi au sunat la 112. Pompierii au intrat în bazin şi l-au scos pe bărbat pe o targă legată cu corzi. „Victima a fost extrasă conștientă, cooperantă și a suferit multiple traumatisme la membrul inferior stâng, șold și torace. Pacientul este transportat la spital.” a precizat Ionuţ Tunaru, ofiţer de relaţii cu presa al ISU Argeş.
Pentru că a fost găsit într-o zonă unde nu se putea ajunge cu echipajul SMURD, militarii au cărat targa pe braţe până la maşină. Pacientul a fost dus la Spitalul Municipal Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.