Nu a acordat prioritate şi a produs un accident!

0

Luni seara, la Câmpulung, s-a produs un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs în intersecţia din cartierul Schei, între doă autoturisme.
Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au dirijat traficul pe perioada cercetărilor de la faţa locului. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că o femeie de 45 de ani, din Bughea de Sus, care conducea un autoturism pe strada Lt. Oncică, la intersecția cu strada Negru Vodă, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil că urmare a nerespectării semnificației indicatorului de oprire la intersecție, a intrat în coliziune cu un autoturism, care se deplasa pe strada Negru Vodă, condus de un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung. Se pare că, femeia din Bughea de Sus, nu ar fi acordat prioritate în intersecţie, şi aşa s-a produs accidentul. În urma coliziunii au suferit leziuni două persoane, având calitatea de pasageri spate in al doilea autoturism, respectiv o femeie de 59 de ani și un bărbat de 47 de ani, ambii din Câmpulung. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc. B.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.