Motocicliști răniți în accidente

1

Accidentele rutiere în care sunt implicați motocicliștii au început să se înmulțească. Marţi s-a produs două accidente rutiere în care au fost implicați pasionații de motociclete. 
Primul accident a avut loc în orașul Ștefănești și au fost implicate un autoturism și o motocicletă. Pompierii argeşenii au intervenit cu o autospecială de intervenție și două echipaje SMURD.

Un tânăr de 17 ani, victimă

A fost preluată o victimă de sex masculine, motociclistul, în vârstă de 17 ani, victimă conștientă și cu leziuni la membrul inferior stâng. Pacientul a fost transportat la spital. La fața locului a fost monitorizat și șoferul autoturismului, însă nu a avut nevoie de transport la spital. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești s-a stabilit că, un bărbat de 35 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe strada Coasta Câmpului din Ștefănești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr de 17 ani, din Ștefănești. În urma accidentului, tânărul de 17 ani a fost rănit și transportat la spital. Atât conducătorul autoturismului, cât și tânărul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul de 17 ani deține permis de conducere categoria A1, pentru motociclete ușoare, cu capacitate cilindrică redusă. În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

A intrat într-o mașină condusă de o femeie

La câteva ore distanță, un alt accident rutier s-a produs în care a fost implicat tot un motociclist s-a produs în orașul Mioveni, pe Bulevardul Dacia. Au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, motociclistul. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni s-a stabilit că, un bărbat de 28 de ani, din Dârmănești, care conducea un motociclu, pe Bulevardul Dacia din Mioveni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de o femeie de 61 de ani, din Mioveni. În urma accidentului, motociclistul a fost rănit și transportat la spital.Ambele persoane au fost testate cu apartul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut. B.R.

1 COMENTARIU

  1. Sunt extraordinar de multi motociclisti redusi…extraordinar de multi.Tureaza ca idiotii motoarele,merg cu viteza,e normal sa fie asa de multe evenimente ,atat timp cat rutiera nu-si face treaba si nici cei de la RAR sa-i lase fara taloane ca sunt extrem de zgomotosi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.