A lovit o maşină de Poliţie!

1

Un pensionar, în vârstă de 69 de ani, a lovit ieri în maşină de Poliţie. Echipajul oamenilor legii era pe strada Depozitelor, din Piteşti, când şoferul vinovat a virat la stânga fără să acorde prioritate. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Foto Info Tafic Pitești
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, Dumitru S. de 69 de ani, din Piteşti, conducea un Opel Astra pe strada Depozitelor când a provicat accidentul.
„Din primele verificări, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 69 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Depozitelor din Pitești, din direcția Podul Viilor spre Bascov, ar fi schimbat direcția de deplasare prin efectuarea unui viraj spre stânga, cu pătrunderea pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un echipaj de poliție, inscripționat.” anunţă IPJ Argeş.
Maşina lovită de şoferul piteştean aparţine Secției de Poliție Rurală Drăganu. Nu avea semnalele luminoase sau acustice pornite.
Ambii şoferi au fost puşi să sufle în etilotest şi s-a constat că niciunul nu a consumat alcool.
Având în vedere că prin nerespectarea regulilor rutiere a provocat o tamponare, lui Dumitru S. i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 30 de zile şi a fost amendat.

1 COMENTARIU

  1. „Nu avea semnalele luminoase sau acustice pornite”.
    Pornite/nepornite semnalele …ghini-ar fi ca vaju’ sa traga pi dreapta; nu din griji pentru vaj / ci pentru oamenii/oameni cari mai vor sa zileasca !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.