”Mioveni are un antrenor experimentat!”

1

Antrenorul Farului, Gică Hagi a lăudat la finalul jocului prestația Mioveniului, spunând că echipa argeșeană are pe bancă un antrenor care are experiență.
”Știam că va fi greu. Am spus că Mioveni are un antrenor experimentat, care a făcut lucrurile așa cum trebuie. E greu să-i desfaci, am schimbat și sistemul, am încercat lucruri care ne-au ieșit mai bine în repriza a doua.
Am făcut bine. Trebuia să atacăm mult pe centru. În a doua repriză am adus prospețime și calitate, de aceea am câștigat meciul. Adi Petre a făcut bine și anul trecut.
Important e că acumulăm puncte. Sunt puncte importante, dar e doar un început. Ne-a plecat cel mai bun fundaș stânga, a trebuit să luăm altul la fel de bun, îl avem și pe Borza. Am luat un jucător cu experiență, care joacă în naționala țării lui. Trebuie să se apere mai bine. Suntem la început de drum. Eu văd că ne-am completat bine, avem alternative, avem soluții.
Important e că avem jucători care pot aduce un plus. E un mix între experiență, jucători pe care îi știu bine, și jucători foarte tineri. Lucrurile merg bine, suntem pe drumul bun”, a spus Gică Hagi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.