Scarlatache, căpitan

0
0

CS Mioveni a avut la meciul cu Farul, un nou căpitan. Astfel, Adrian Scarlatache a purtat banderola pe mână, după ce în prima etapă această responsabilitate i-a revenit altui fundaș, Alexandru Iacob. Acum însă Oacob nu s-a aflat nici măcar în lot, în urma prestației mai slabe din primul joc. Anul trecut, căpitanul Mioveniului a fost Bogdan Rusu, însă acum, acesta nu a mai purtat bandrola, deși a fost titular.
8 modificări în echipă
Față de meciul din prima etapă, cu nou-promovata Hermannstadt, Alexandru Pelici a operat în echipă numai puțin de 8 modificări. Astfel, au jucat din primul minut Flavius Croitoru, Adrian Scarlatache, Dorinel Oancea, Dănuț Șerbănică, Daniel Toma, Bogdan Rusu, Ștefan Blănaru și Valentin Coșereanu, fostbaliști care în jocul precedent fie nu au jucat deloc, rămânând pe banca de rezerve sau nefiind în lot, fie au intrat din postura de rezervă. Singurii care au fost la ambele meciuri pe teren au fost fundașii Ghuilerme Garutti, Ionuț Balaur și mijlocașul Szilard Vereș. În meciul cu Hermannstadt, la CS Mioveni au evoluat: I. Popescu – Balaur, Al. Iacob, Garutti – Rădescu (Oancea 63), Panait (Blănaru 64), Vereş, Trif – Dat (Mitrea 63), Voinea (Coşereanu 86), Buziuc (Antal 75). Acum, cu Farul, echipa a arătat astfel: Flavius Croitoru – Dorinel Oancea, Ghuilerme Garutti (80 Vlad Pop), Adrian Scarlatache, Ionuț Balaur, Dănuț Șerbănică (71 Cristian Dumitru) – Daniel Toma, Szilard Vereș (80 Albert Voinea) – Ștefan Blănaru (59 Liviu Antal), Bogdan Rusu, Valentin Coșereanu (59 Ionuț Rădescu). La acest meci, pe bancă au rămas până la final portarul Popescu și jucătorii de câmp Ionuț Burnea, Andrei Panait, Răzvan Trif.
Buziuc nu a fost în lot
Doi dintre jucătorii totulari în primul joc dina cest sezon nu au fost nici măcar în lot la partida de vineri. Este vorba despre fundașul central, care a fost și căpitan, Alexandru Iacob și mijlocașul de bandă, Alexandru Buziuc. Cel mai probabil, din cauza prestației modeste din jocul precedent, acum nu au prins lotul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.