Meci, acasă la campioana României!

0
  • Superliga, Etapa 3: CFR Cluj – CS Mioveni, mâine, ora 21:30

CS Mioveni are sâmbătă, un nou meci dificil, contra unei alte echipe care anul trecut a fost în play-off. Este vorba chiar de campioana CFR Cluj, una dintre reprezentantele țării în Cupele Europene.
Partida de la Cluj este programată sâmbătă, de la 21:30 și va fi putea fi urmărită în direct pe Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport. Gazdele vin după un nou meci rușinos în Europa, remiza din capitala Andorei, dar și după o înfrângere în campionat, cu 3-1 la FC U Craiova.
Astfel, că moralul ardelenilor nu este unul prea grozav, iar CS Mioveni are șansa ei. Asta deși, nici argeșenii nu au avut un început reușit de campionat, galben-verzii suferind două înfrângeri în primele două etape, 0-3 la Hermannstadt și 0-2 cu Farul. Înaintea etapei a treia, CFR Cluj este pe locul 9 în clasament, cu 3 puncte, luate în urma victoriei cu Rapid, în timp ce Mioveniul este ultima în clasament, fără niciun punct. Cele două echipe s-au întlnit până acum de 8 ori, de 6 ori în campionat și de două ori în Cupa României. Astfel, în sezonul 2007/2008, în Divizia A, CFR a învins cu 1-0 la Cluj, iar la Mioveni a fost egal, 0-0, iar între cele două jocuri s-a jucat unul și în semifinalele Cupei, ardelenii câștigând cu 3-0. Apoi în sezonul 2011/2012, CFR s-a împus cu 3-0 acasă și cu 5-0 în deplasare, după care în 2014, în sferturile Cupei, la Pitești, clujenii au câștigat cu 4-3 , după ce Mioveniul a avut 3-0. În fine, anul trecut, CFR a câștigat ambele întâlniri cu 1-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.