Alexandru Ișfan: ”O seară magică pentru mine”

0

Alexandru Işfan a fost omul meciului cu Universitatea Cluj. Mijlocaşul disputat de FCSB şi Universitatea Craiova a reuşit o ”dublă” contra ardelenilor și a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren de către televiziunile deținătoare de drepturi.
Ișfan își dorește să joace cu FC Argeș în cupele europene: ”O seară magică pentru mine şi pentru echipă. Am întors rezultatul, ne bucurăm pentru aceşti suporteri minunaţi. Ne-au surprins, nu eram aşa de atenţi la început, dar să luăm partea bună, de la gol parcă ne-am trezit şi totul a decurs foarte bine. Pot spune că e cel mai bun meci al meu în Liga 1, cu două goluri şi un assist. Clar mă motivează. Sunt foarte fericit, se vorbeşte de mine peste tot. Doar eu le dau oportunitatea să vorbească prin jocul meu, prin ce fac. De ce nu să joc cu FC Argeş în cupele europene?” a declarat Işfan, la flash-interviul de după meci.

Erik Lincar: ”Dacă nu profiți de anumite momente, fotbalul te pedepsește”

Universitatea Cluj a suferit prima înfrângere din acest sezon competițional după ce a pierdut cu 1-3 la Pitești. Ardelenii au deschis scorul în minutul 4 prin Adrian Bălan, au ratat o lovitură de la 11 m prin Purece și au rămas în zece oameni pe finalul primei reprize după ce Florin Ilie a fost eliminat pentru un fault dur la Ișfan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.