Ofensiva poliţiştilor împotriva șoferilor beți sau drogați!

0

Și în acest week-end, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, împreună cu reprezentanții altor instituții din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, au organizat diverse acțiuni de prevenire și combatere a consumului și deținerii de substanțe interzise. Oamenii legii s-au aflat zilnic pe drumurile din județ vertificând absolut toate tipurile de încălcări la regimul rutier. Șoferii opriți în trafic au fost verificați și au fost puși să sufle în etilotest sau în DrugTest, iar aparatele radar au fost montate pe principale drumuri din județ.  
În cursul săptămânii, polițiștii argeșeni au efectuat 21 de testări cu aparatele Drugtest, context în care reamintim că, în perioada de referință, două persoane au fost depistate conducând sub influența substanțelor cu efect psihoactiv. Acțiunile au continuat și în week-end. În noaptea de 29 spre 30 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.580 de lei, totodată fiind reținute 8 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare. De asemenea au prinşi pe Dn 73, doi șoferi care rulau cu o viteză de 119 kilometri la oră. Ambii au fost amendați cu câte 1.305 lei și au rămas „pietoni” pentru câte 90 de zile.

Două dosare penale

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș l-au depistat pe Gheorghe D., de 54 de ani, din același municipiu, care conducea un autoturism Logan pe strada Râmnicu Vâlcea din Curtea de Argeș, fără a avea montate placate cu numere de înmatriculare. În urma verificărilor, s-a stabilit că autovehiculul avea plăcuțele retrase, ca urmare a unei abateri anterioare, constând în aceea că avea valabilitatea poliței RCA expirată. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat. Oamenii legii de la Formațiunea Rutieră Mioveni l-au prins pe Ion M. de 50 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe strada Hanul Roșu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Etilotestul indica o concentraţie de alcool de 0,95 la mie în aerul expirat, de aceea bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.