Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8516-Miercuri, 31 mai 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Iunie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

7 Comentarii:

 1. 1

  IonescuT

  Mărturisesc că și eu am o slăbiciune: sunt frumos, genial de deștept, bun la suflet, harnic de nu mai încape, modest de nu mă laud măcar o dată… Slăbiciunea mea cea mai mare este că nu am nici un defect!
  „Ucraina era liberă să adere la NATO”. Oare de ce nu a aderat și de ce rușii au început „operația specială”, invocând ca motiv tocmai această intenție a Ucrainei? Și amenințând orice țară din apropierea Rusiei cu privire la direcția pro-NATO sau pro-europeană. Nu este nimeni liber ca pasărea cerului, „libertatea este necesitatea înțeleasă”.

 2. 2

  anonim

  Azi avem ghiveci, cu Pelosi, Putin, Taipei, greieri, democratie si desert cu, nici nu se putea altfel, Gentea Magnificul, cu ale sale santiere.

  1. 2.1

   Anonim

   :-)))) Bine zis, „ghiveci”… A amestecat atatea chestii incat a devenit incoerent, ca un pacient venit cu insolatie la camera de garda. Iar aia cu santierele lui Gentea este memorabila! Dupa ce a baiguit socoteli despre treburile euro-atlantice, Oracolul din Albota si-a baga ocheanu’ din fundul ulitei pe care sta si a vazut el maretele santiere din Pitesti, cele mai multe reprezentand inaltarea vreunui capac de canal sau schimbarea a zece metri de bordura…

 3. 3

  Clevetici

  Am revenit la primarul Gentea si cele 24 de santiere din Pitesti… iar articolul ne face sa credem ca primarul nu are alte obiective decat propasirea pitestenilor.

  Sa scriu si eu despre smecheriile pe care primariile din tara, inclusiv cea din Pitesti, le mai fac:

  Ati observat ca de vreo 5 ani s-a construit in capul Caii Bucuresti un Centru de Infromare Turistica.
  E construit cu bani europeni, primaria oferind doar o bucata de teren public in centrul orasului.
  Astfel de cladiri au aparut si prin alte orase mai mici, lasand impresia ca in era internetului
  turistul german ajuns la Pitesti se da jos din masina si intra in cladire pentru a cere informatii turistice…
  (cand de fapt turistul ar piede mai mult timp sa gaseasca un loc de parcare).

  Ei bine, ca si alte cladiri construite cu bani europeni, aceasta cladire trebuie sa isi pastreze destinatia un numar de ani (5 sau 10 – nu stiu sigur).
  Dupa expirarea termenului impus, ea poate fi transformata in altceva.

  Daca Primaria Pitesti va constata ca turistii nu prea sunt interesati de acest punct de informare
  ea va putea „sa valorifice” cladirea in felul urmator:

  – se concesioneaza pe 49 de ani cladirea respectiva unui intreprinzator privat

  Ce fel de activitate lucrativa credeti ca se poate face acolo?
  Cladirea e destul de mica, nu poate gazdui un magazin mai maricel sau niste birouri, dar poate fi…

  un CABINET STOMATOLOGIC!

  Valoarea cladirii nu este extraordinar de mare, dar pozitionarea ei in centru, la km zero, o face atractiva pentru asa ceva.

  Ei bine, jocurile sunt in desfasurare si vom vedea in viitor ce se va alege de ea.
  Cabinete stomatologice la km 0 au aparut la parterul Hotelului Muntenia si prin alte locuri…

  1. 3.1

   Boni

   Tanti Mafalda, ai dreptate dar te cam înșelași!
   Ca la Radio Erevan:
   ,,Nu e mașină ci motoretă și nu i s-a dat ci i s-a furat”

 4. 4

  anonim5

  Pe post de comentariu, o întrebare referitoare la „efervescența” dezvoltării atât de „impetuoase” a Piteștiului: când va deveni „micul București”, așa cum a promis în ultima campanie electorală (și prin intermediul „editorialelor” Curierului) actualul primar?

 5. 5

  anonim5

  Pe post de comentariu, o întrebare referitoare la „efervescența” dezvoltării atât de „impetuoase” a Piteștiului: când va deveni „micul București”, așa cum a promis în ultima campanie electorală (și prin intermediul „editorialelor” Curierului) actualul primar?

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .