Vicecampioana vine sâmbătă la Mioveni

0
  • Superliga, Etapa 4: CS Mioveni – FCSB, sâmbătă, ora 19:00, Stadion Orășenesc

CS Mioveni are programat un nou meci de foc, sâmbătă, cu vicecampioana, FCSB. Partida trebuia să se joace inițial luni, dar ieri a fost mutată pentru sâmbătă, din cauza programărilor din Conference League, ale bucureștenilor.
Galben-verzii vin după trei eșecuri consecutive în campionat, argeșenii suferind până acum, înfrângeri cu Hermannstadt (0-3), Farul (0-2) și CFR Cluj (2-4). Mai mult, înainte de acest meci, Pelici l-a pierdut și pe golgeterul Bogdan Rusu, cel care s-a tranferat chiar la adversara de sâmbătă, FCSB. De partea cealaltă, vicecampioana îl are acum atrenor pe Nicolae Dică și nu a convins nici ea în aces debut de sezon, rezultatele în campionat fiind următoarele: 1-1 cu U Cluj, 0-2 la Rapid, 1-1 cu FC U Craiova.
FCSB este însă angrenată și Cupele Europene, acolo unde a reușit miercuri să câștige în deplasare, la Dunajska Strda. CS Mioveni și FCSB s-au mai întâlnit și în această vară, într-un meci amical, partida de la Berceni terminându-se cu victoria la limită a gazdelor, 1-0.
Biletele – 20 lei intrarea generală
CS Mioveni a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB de sâmbătă.
Intrarea generală: 20 LEI. Biletele se găsesc la sediul clubului, astăzi până la ora 16:00 și la stadion, astăzi și mâine, până la ora începerii meciului.
Partida CS Mioveni – FCSB se dispută sâmbătă, 6 august, la ora 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.