A furat o mașină ca să se plimbe, beat!

0

Un tânăr din Pitești a sunat la 112 și a anunțat că prietenul lui i-a furat mașina. Când echipajul de poliție a ajuns în parcarea de unde a dispărut autoturismul, hoțul tocmai să întorcea. A spus că a fost să facă o plimbare. A avut de dat multe explicații oamenilor legii! Era beat, nu posedă permis, iar mașina nu era înmatriculată… 
Vineri dimineață, un piteștean i-a alertat pe polițiștii Secției 3 Poliție reclamând că i-a fost furat autoturismul din parcarea blocului. Este vorba de un Volkswagen neînmatriculat. Păgubașul le-a spus oamenilor legii că a băut toată noaptea cu prietenul lui Constantin F., de 27 de ani, din comuna Izvoru. Spre dimineață, cei doi au mers împreună să mai cumpere de băut. În parcare, i-a arătat mașina, iar Constantin F. l-a rugat să-l lase să o pornească, pentru a vedea cum merge motorul. Fără să știe ce are de gând, i-a dat cheile. Prietenul de pahar a urcat la volan a pornit-o și a demarat. În zadar a strigat păgubașul după el să se oprească, el și-a văzut de drum. Știind că este beat, primul gând al proprietarului mașinii a fost să-l oprească înainte să provoace un accident și să-i distrugă autoturismul.

Suspiciuni și asupra celui care a sunat la 112

În timp ce echipajul oamenilor legii se afla în parcare s-a întors Constantin F. cu mașina. Acesta a spus că a făcut o plimbare ca să testeze mașina. Tânărul a fost dus la audieri. Cu toate că se vedea că este beat, când i s-a cerut să sufle în etilotest acesta a refuzat. Nu a vrut nici să meargă la spital pentru a i se recolta sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, oamenii legii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere. La cele două infracțiuni s-a adăugat și cea a punerii în circulație a mașinii neînmatriculate. În cadrul anchetei, oamenii legii au aflat că mașina ar fi fost condusă și de către cel care a sunat la 112 cu toate că nici el nu posedă permis și se fac cercetări în acest sens. După administrarea probatoriului, bărbatul de 27 de ani a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sâmbătă fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.