Andrei Prepeliță: ”Așa nu se poate”

2

Antrenorul Andrei Prepeliță și-a pus la zid jucătorii după eșecul cu FC U Craiova, scor 0-2. Tehnicianul echipei din Trivale s-a arătat deranjat de lipsa de atitudine a elevilor săi.
Prepeliță a ameninţat că va exclude din lot chiar şi şapte-opt jucători pentru a repune echipa pe picioare. ”Ca de obicei, începem de la 1-0, minutul 2-3, cu U Cluj la fel, le dăm mingea să dea 1-0 ca să putem să jucăm după aia. Prima repriză e clar că am controlat-o, ne-am creat ocazii, dar fără atitudine. Nu văd atitudine, nu am văzut după meci, să văd ceva spart în vestiar…Aşa nu se poate, am tras un semnal de alarmă, se pare că nu au înţeles, câţi jucători o să înţeleagă lucrul acesta, avem un lot de 22, ok, mergem cu 13-14 la următorul meci, mai luăm de la copii şi juniori, dar măcar ştim că cine intră în teren dă 100%. Ce să îi spun lui Lato la experienţa pe care o are? Dai o pasă către nimeni, bagi mingea în interior, sunt lucruri pe care nu pot să la antrenez. Vor fi clar repercusiuni, pentru că nu putem să mergem aşa. 12-13-14 care sunt, care dau totul, mergem cu ei. Restul să stea, să se uite, să vadă unde au venit, până nu dau ce dorim, o să se uite”, a declarat Andrei Prepeliţă la flash-interviul de după meci.

2 COMENTARII

  1. Dar dta,Vladoiu si Gentea nu aveti nicio vina?ca voi va bateti cu pumnii in piept,vezi Doamne,ce echipa de play off aveti!!!aveti pe dracu,liga2 scrie pe voi.DEMISA,PREPELITA,ESTI VARZA!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.