Maşină cu volan pe dreapta, gonea cu 125 km/h prin oraş

0

Un vitezoman, în vârstă de 29 de ani, a rămas pieton după ce a fost înregistrat gonind prin oraş, cu 125 de kilometri la oră. Tânărul şofer, conducea un BMW cu volan pe dreapta, înscris în Marea Britanie.
Acesta a fost prins de către polițiștii Biroului Rutier Câmpulung care au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive, și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.
Acţiunea a avut loc noaptea. În urma abaterilor la regimul rutier constatate, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.530 de lei, totodată fiind reținute 8 permise de conducere.
12 dintre sancţiuni au fost date pentru viteză excesivă. Eugen V., de 29 de ani, din comuan Stoeneşti rula cu BMW-ul pe strada Traian când a dat în radar cu 125 de kilometri la oră.
Poliţiştii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile, sancțiune ce se aplică începând cu momentul constatării, ca urmare a depășirii regimului legal de viteză cu mai mult de 70 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.