Piteștenii, învingători în derby-ul județului!

0
  • CS Mioveni – FC Argeş 0-1(0-0) A marcat: Garita(min. 55)

Pe o căldură infernală, CS Mioveni și FC Argeș s-au întâlnit vineri seară, pe stadionul Orășenesc-Mioveni, în derby-ul județului. Câștig de cauză în această dispută a avut FC Argeș, care s-a impus cu 1-0, golul alb-violeților fiind marcat de Garita, în minutul 55, în urma unei faze care a prins pe picior greșit defensiva gazdelor.
VAR-ul a întârziat meciul de la Mioveni cu 13 minute, pentru două decizii, prima, în ultimul minut al primei reprize, când Mioveniul a susținut că mingea trimisă de Dumitru a fost reținută de Straton dincolo de linia porții, iar cea de-a doua în minutul 82, după ce golul lui Garita a fost anulat pe motiv de offside. Dacă la prima intervenție VAR, arbitrilor le-a luat 3 minute să analizeze faza, la cea de-a doua, cavalerii fluierului au analizat 10 minute!. La ambele intervenții, cavalerii fluierului nu au acordat gol. Meciul de pe stadionul Orășenesc nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor celor două echipe, ocaziile de gol putând fi numărate pe degetele de la o singură mână. Piteștenii și-au trecut în cont două ocazii, prin Garita și Bertrand, iar Mioveniul o singură oportunitate prin Garutti. În urma acestui rezultat, FC Argeș a urcat pe locul 7, cu cele 9 puncte, adunate în aceste 6 etape, iar Mioveniul a rămas pe locul 16, ultimul, cu 1 punct.
Caseta tehnică:
CS Mioveni: Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti (70 Trif ’) – Oancea, Lixandru, Pop (Toma 83’), Burnea (Coşereanu 82’) – Blănaru, Antal, Dumitru (Rădescu 82’). Antrenor: Alexandru Pelici
FC Argeş: Straton – Jakolis, M. Constantin, Cestor, Vianna – Meza Colli, Nijke – Işfan, Alceus (Şerban 60’), Bertrand (Tofan 84’) – Garita (Latovlevici 83’). Antrenor: Andrei Prepeliţă
Cartonaşe galbene: Pop 42, Balaur 90+10 / Alceus 36, Garita 48, Jakolis 63, Mezza Colli 90+10
Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Ciprian Florin Danşa, Bogdan Gheorghe – Iulian Dima
Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Adrian Vornicu
Observatori: Ion Cățoi, Cristian Nica
Cum s-a marcat golul:
⚽ min.55: 0-1! Ișfan primește o pasă în flancul drept, trece de Garutti și Burnea, centrează pentru Njike, scăpat din marcaj de scarlatache, îi pasează lui Garita care trimite în plasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.