Știri de la FC Argeș

0
0

Ișfan, omul meciului
Mijlocașul Alexandru Ișfan a fost desemnat omul meciului de reprezentanții televiziunilor care dețin drepturile tv. Ișfan era extrem de fericit după victoria cu Mioveni: ”Sunt bucuros pentru cele 3 puncte. Am exersat toată săptămâna diferite scheme, trasee de joc. Ne-au ieșit. Nu contează cine marchează, aveam mare nevoie de această victorie. Așteptăm deciziile VAR în tensiune, atât noi, cât și adversarul, dar nu ne privesc problemele tehnice”, a spus fotbalistul piteștean la flash-interviul de după meci.
Vrea constanță în rezultate
Fundașul Marius Constantin își dorește ca FC Argeș să aibă constanță în rezultate. Fotbalistul alb-violet consideră că victoria cu CS Mioveni nu are valoare dacă nu este dublată de un succes cu Chindia Târgoviște: ”Eu spun că avem 3 victorii în 6 meciuri, nu că am obținut o victorie după două înfrângeri la rând. Se putea și mai bine, se putea și mai rău, trebuie să rămânem concentrați, fără prestații oscilante. Nu cred ca avem program accesibil (n.r. – vs. Chindia, etapa viitoare), oricine poate învinge. Avem nevoie să fim constant buni”.
Încredere în Latovlevici
Prepeliță a explicat după meci și de ce l-a ținut pe banca de rezerve pe Iasmin Latovlevici: ”El este un jucător cu experiență. Am vorbit cu el și nu a vrut să se exprime în felul acesta. El trebuie să-și facă treaba și să joace simplu. Are probleme doar atunci când se complică. Am vorbit cu el toată săptămâna, am încredere în continuare în el, este un jucător de bază, dar după acel meci era normal să intre Viana, care a făcut un joc bun”.
Turda, indisponibil 2-3 luni
Antrenorul grupării din Trivale regretă că nu l-a putut folosi în duelul cu CS Mioveni pe fundașul Grigore Turda. Acesta a părăsit accidentat terenul de joc în meciul din runda precedentă cu FC U Craiova, iar veștile primite de la medici nu sunt deloc bune: ”Grigore ne lipsește. Probabil va lipsi 2-3 luni. Ne pare foarte rău. Traversa un moment bun. Era bine și pentru noi să-l avem apt” a spus Andrei Prepeliță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.